Lánybúcsú – Legénybúcsú

Lánybúcsú és Legénybúcsú pólók készítése

Mi kell ahhoz, hogy tökéletes legyen egy Lány-legénybúcsú?

Na ná, hogy egy király csapatpólóra van szükség. Az egyik jellegzetes velejárója a lány – legénybúcsúnak, hogy a csapat valamilyen vicces öltözékbe bújik, melyről már messziről kitűnik, hogy ők egy lánybúcsús – legénybúcsús társaság akik biztosan nagyot fognak bulizni.

Fő szempontok póló készítésnél:

A lánybúcsús pólóknál fő szempont a divatosság és kényelem. A divatos viselet elengedhetetlen, mert ha disco vagy pub-ba megy a társaság oda azért szeretnek a lányok divatosan öltözködni és ebben nagy segítségetekre leszünk, mert nálunk kényelmes testhezálló divatos pólók közül választhattok. Fekete színektől egészen a rózsaszínig elérhetőek a pólók.

Legénybúcsú pólóknál az egyenes szabás, hogy álljon valahogy és a komfortos viselet a fő szempont. Olyan pamut pólókat biztosítunk a csapatnak, hogy biztosan komfortos és kényelmes lesz a bulizás. Több mint 44 színből választhatnak pólót nálunk.

A másik fő szempont a pólók kiválasztása után a rá kerülő minta, ami meghatározza a lány csapat – fiú csapat szellemiségét. Lehet igazán vicces vagy a piálásról szóló. Nálunk tényleg csak a fantázia szab határt. Módosítani lehet a minta színét a rá kerülő feliratot azt, hogy elejére vagy a hátára kerüljön a választott minta. Teljesen a csapatra szabjuk az elképzelést.

Hogyan kérhetsz árajánlatot a pólók készítésére?

E-mailben kérhetsz árajánlatot vagy telefonon.

Ezt tartalmazza az e-mail:

  • pólók színe /db szám
  • pólók méretei
  • rá kerülő minta

Ide küldd az e-mailt: info@viseld.hu

1 munkanapon belül grafikusunk elkészíti a látványtervet, árajánlatot és megküldi részetekre.

Ha esetleg nincs konkrét elképzelés és a méretekben sem vagytok biztosak, akkor a legjobb megoldás ha ellátogattok üzletünkbe Mosonmagyaróvár kökény utca 9. címre és kiválasszuk közösen a legjobban hozzátok passzoló póló és a rá kerülő mintát.

A pólók elkészülési ideje 4 munkanap. Ha esetleg sürgős a rendelésed, mindenképp jelezd kollégánknál, hogy milyen megoldással mennyire gyorsan tudjuk elkészíteni a pólókat.

Kérdésed Volna? Keress minket bizalommal:
+36702702367

 

“Kényelmes 100% pamut pólókkal dolgozunk.”

Csapat pólók készítésével kerestem meg a céget. Nagyon kedves, rugalmas, gyors és segítőkész hozzáállásban volt részem.
Csak ajánlani tudom őket.

Katona Sándor
Sport póló készítés

Köszönjük a viseld.hu -nak a gyors és precíz munkát. Hétfőn adtam le a rendelést, ma már mehettem is a pólókért.

Ábrahám Lia
Alapítvány, Együtt a Spánielekért!

Tudta?

Üzletünkben többféle fazonú és színű női és férfi póló közül választhat.

kérjen árajánlatot csapat póló nyomtatásra!