Hímzés

Gépi hímzés

A munkaruha hímzés céges logóval vagy jól látható felirattal történő hímzése az egyik leghatékonyabb módja egy adott cég egységes arculatának a megvalósításához.

Minden cégnek szüksége van olyan munkaruhára, ami az alkalmazottak számára megfelelő munkavédelmet teremt és a cég arculatát is remekül képviseli.

A vásárlók, ügyfelek is sokkal könnyebben tudják így megkülönböztetni cégüket a többi versenytárstól. Egy minőségi munkaruházat például: pólót, sapkát, kabátot, nadrágot logózni kell, és ezután az adott cégre jellemző arculatnak a részévé válik.

Az ilyen logózott munkaruha gépi hímzésében tudunk segíteni Önnek, ha felkeres minket és igénybe veszi szolgáltatásainkat ezen a területen!

Az igényes munkaruha nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes is, segíti a dolgozót az eredményesebb munkában és praktikus megoldásaival hosszú távon is jól használható kiegészítője a napi feladatok elvégzésének.

Előfordul, hogy a munkaruházaton nehezíti a hímzést zseb vagy csat esetleg cipzár. Sok esetben egyéb megoldásokat kell találni. Ami megoldást nyújthat ebben az esetben az úgynvezett felvarró hímzése, ilyenkor szövet anyagra készítjük el a hímzést, ezt követően pedig felvarrásra kerül a munkaruházatra.

Cégünk az ilyen logóval ellátott munkaruhák hímzésében, kivitelezésében az élen jár. Strapabíró hímzéssel látjuk el munkaruházatát.
Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, amennyiben a logózott munkaruhákkal kapcsolatos szolgáltatásunkat tervezi igénybe venni! Kérjen tőlünk árajánlatot akár már most!

A munkaruha hímzés ára függ a darabszámtól, hogy mekkora méretű a hímezni kívánt minta és hány színből áll a logó.

A hímzés elkészítése két külön munkafolyamatra bontható.

  • Az első folyamat, hogy a programot elkészítjük, ami alapján a gép a hímzést elvégzi.
  • A második folyamat maga a hímzés.

A hímzés minta elkészítéséhez, valamint a pontos árajánlat kiszámolásához ezekre lesz szükségünk:

Nagy felbontású JPG,PDF vagy vektoros formátumú grafikai képre.
Pontos méretmeghatározás, azaz mekkora méretű az adott logó amit hímezni kell és a hímezni kívánt darabszám.

Természetesen lehetőség van nálunk beszerezni a hímezni kívánt munkaruházatot. Ez esetben boltunkban kollégánk készségesen segít önnek.

Többek között olyan darabok is megtalálhatók nálunk, mint pólók (kerek nyakú, V-nyakú, galléros), ingek, pulóverek, mellények, polár termékek, softshell kabátok, baseball sapkák, törölközők. Lehetnek ezek szimpla hétköznapi viseletek, sportruházatok, de akár munkaruházat is.

“A hímzést a legnagyobb öltésszámmal végezzük, ezáltal biztosítjuk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk átadni önnek.”

Hímzés

Hosszú ideig megőrzi a cérna eredeti színét! Cégünk kifejezetten erre a célra fejlesztett cérnákat használ.

kérjen árajánlatot gépi hímzésre!