Munkaruha és csapatpóló nyomtatás

Egységes ruházat nyomtatása

Egységes munkaruházat, céges póló nyomtatása, csapat póló készítés rövid határidővel.
Mutassa meg, hogy dolgozói az Ön csapatába tartoznak!

Egy csapat vagy vállalkozás igényes megjelenéshez, ma már elengedhetetlen a cég nevének, telefonszámának és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán. Az egységes munkaruházat képes erősíteni az összetartozás érzését mind a csapat, mind a kívülállók számára, illetve segíti a beazonosíthatóságot, felismerhetővé teszi a céget és reklámeszközként is szerepet játszik a hétköznapokban. Kényelmes ruházatban pedig a dolgozói is komfortosabban fogják érezni magukat.

Legyen szó felső munkaruházat nyomtatásról, pique póló vagy normál környakú pólóról. Esetleg téliesített kabát vagy jól láthatósági mellény, baseball sapkáról – ha az anyaguk lehetővé teszi – bármelyiket feliratozzuk, céges logóval látjuk el.

 

Egyedi logót, feliratot szeretne felvitetni a munkaruházatra, pólókra, kabátokra?

Logó vagy felirat küldését e-mailben tudjuk fogadni vagy az üzletünkben pendrivon.

Kérjük, küldje el a logót valamilyen elektronikus képi formátumban, ha lehet, minél nagyobb felbontásban az info@viseld.hu címre!
Lehetséges formátumok: jpg vagy bmp, tiff, cdr, eps, png, pdf, ai, psd stb.
Kollégáink feldolgozzák a megküldött fájlt, majd válasz e-mail-ben visszaküldik az elkészített látványtervet, és a kivitelezés árajánlatát.

Karakterekből álló szöveget vagy számozást vagy ezeknek kombinációját szeretne csapatpólóra?
Szöveges megjelenítési igény esetén küldje el a kívánt szöveget és a betűszín elképzelést. Konkrét elképzelés hiányában tapasztalt grafikus kollégánk szívesen segít a tervezésben.
Ebben az esetben is az info@viseld.hu címre küldje meg ajánlatkérését! Válaszlevélben elküldjük a felirattervet és az árajánlatot.
Ha esetleg bizonytalan, hogy milyen megoldással kivitelezhető az elképzelt nyomtatás, kérjük hívjon minket a következő telefonszámon: +36702702367 és segítünk a döntésben.

Felirat elhelyezkedése:
A feliratozások tetszőlegesen is pozicionálhatóak a ruházaton, ám létezik néhány jól bevált, klasszikus elhelyezési pont: kis méretben a szív fölötti részre és/vagy nagyban a lapocka környékére. Kis méret esetén általában kb. 10-12 cm hosszban készítjük el a grafikát, az arányosan hozzá tartozó magassággal. Nagy méret esetén a hossz méret kb. 23-30 cm között mozog. Ha nincs határozott elképzelés a méretezéssel kapcsolatban, sokévi tapasztalataink alapján segítünk a kérdésben.

Minden esetben látványtervet készítünk csapat póló, céges póló, munkaruházat nyomtatás előtt.

A fő célja, hogy segítsük vizuálisan megjeleníteni Önnek a leendő mintázott ruhadarabot, illetve lehetőséget adjunk módosításokra vagy jóváhagyásra. Teljes képet kap arrol, hogyan fog kinézni az ön által megálmodott textil nyomtatva.

“A nyomtatást erős anyaggal végezzük, ezzel is biztosítva a hosszú és elnyűhetetlen élettartamot.”

Minőségi színhű nyomatok

Céges logójának nyomtatását nálunk beszerezhető textilre is kérheti. Mintadarabok megtekinthetőek boltunkban!

kérjen árajánlatot textil nyomttásra!