Gépi Hímzés

Benne van a szakértelmünk!

Gépi hímzés

A munkaruha hímzés céges logóval vagy jól látható felirattal történő hímzése az egyik leghatékonyabb módja egy adott cég egységes arculatának a megvalósításához.

Minden cégnek szüksége van olyan munkaruhára, ami az alkalmazottak számára megfelelő munkavédelmet teremt és a cég arculatát is remekül képviseli.

A vásárlók, ügyfelek is sokkal könnyebben tudják így megkülönböztetni cégüket a többi versenytárstól. Egy minőségi munkaruházat például: pólót, sapkát, kabátot, nadrágot logózni kell, és ezután az adott cégre jellemző arculatnak a részévé válik.

Az ilyen logózott munkaruha gépi hímzésében tudunk segíteni Önnek, ha felkeres minket és igénybe veszi szolgáltatásainkat ezen a területen!

Az igényes munkaruha nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes is, segíti a dolgozót az eredményesebb munkában és praktikus megoldásaival hosszú távon is jól használható kiegészítője a napi feladatok elvégzésének.

Előfordul, hogy a munkaruházaton nehezíti a hímzést zseb vagy csat esetleg cipzár. Sok esetben egyéb megoldásokat kell találni. Ami megoldást nyújthat ebben az esetben az úgynevezett felvarró hímzése, ilyenkor szövet anyagra készítjük el a hímzést, ezt követően pedig felvarrásra kerül a munkaruházatra.

Cégünk az ilyen logóval ellátott munkaruhák hímzésében, kivitelezésében az élen jár. Strapabíró hímzéssel látjuk el munkaruházatát.
Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, amennyiben a logózott munkaruhákkal kapcsolatos szolgáltatásunkat tervezi igénybe venni! Kérjen tőlünk árajánlatot akár már most!

 

 

Kaszás Balázs

Viseld.hu Kft.
Ügyvezető

Segítségre van szüksége?

+36702702367 vagy info@viseld.hu

  • Ingyenes árajánlat készítés Ingyenes

    A kiválasztott textil termékre grafikailag ráhelyezzük logóját vagy feliratát.

  • Logó vagy szöveg hímzése 1180Ft+Áfa/db

    12 cm nagyságban egy színnel hímezve. Az ár csak tájékoztató jellegű minden esetben árajánlatot adunk!

  • Programköltés 9480Ft+Áfa

    Beállítjuk a szöveg vagy logó hímzése előtt az öltésszámot. Szükség esetén vektorizáljuk a kapott grafikát. Egyszeri díj, hogy feszesen hímezni tudjuk cége logóját.

Már több mint hét éve hímzünk textilre

A hímzést a legnagyobb öltésszámmal végezzük, ezáltal biztosítjuk, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk átadni önnek.

Ajánlatkérés