Szitanyomtatás

Benne van a szakértelmünk

Szitanyomtatás

A szitanyomás rendkívül hatékony és költségkímélő megoldást nyújt mindazoknak, akik 100 feletti darabszámban szeretnének textilre nyomtatni. Emellett még gazdaságosabb lehet, ha csak néhány színt tartalmaz a minta, valamint feliratok, számozás esetében is előnyösebb. Ez azt jelenti, hogy minden színre sablont készítünk.

Előnye továbbá, hogy igen tartós végeredmény érhető el általa, ezért nagy igénybevételnek kitett ruhadarabok,   textiltermékek  dekorálására is kimondottan alkalmas. Bármilyen színt fel lehet vinni a szitanyomás által a pamut és kevert pamut termékekre egyaránt.

A kívánt mintát, feliratot felvihetjük közvetlenül a textilre vagy egy hordozóról is. Azonban nem árt figyelembe venni, hogy minél több szita nyomott terméket rendel, annál kisebb lesz a darabköltség, így lehet, hogy ha kicsivel többet rendel, mint amennyit tervezett, kedvezőbb áron juthat hozzá a késztermékhez.

Bátran ajánljuk a szitanyomást munkaruházatra, táskákra, sportmezekre, promóciós termékekre!

Árajánlatkérésnél ezeket tartalmazza az e-mail: Csak ezek az adatok megadásával tudunk árat kalkulálni.

Logó (amit szitázni kell a felületre)
A szitázandó textil (hozza vagy mi adjuk)
A szitázandó textil színe
Darabszám

Lehetőség van boltunkban kiválasztani a felső ruházatot, amit szitáztatni szeretne. Készleten lévő termékeink próbálhatóak.

Kaszás Balázs

Viseld.hu Kft.
Ügyvezető

Segítségre van szüksége?

+36702702367 vagy info@viseld.hu

  • Ingyenes árajánlat készítés Ingyenes

    A kiválasztott textil termékre grafikailag ráhelyezzük logóját vagy feliratát.

  • Logó vagy szöveg szitanyomása 460Ft+Áfa/db

    12 cm nagyságban egy színnel nyomtatva minimum 200db-tól. Az ár csak tájékoztató jellegű minden esetben árajánlatot adunk!

  • Szita sablon Ingyenes

    Szita sablon 12 cm nagyság esetében nem számítunk fel költséget. Ha nagyobb sablonra vagy több színre van szükség minden esetben árajánlatot adunk.

Már több mint hét éve szitázunk

A szitanyomás az egyik legelterjedtebb és legköltséghatékonyabb nyomtatási forma.

Ajánlatkérés